Welke waterblazer is geschikt voor een Labradoodle?

Welke waterblazer het meest geschikt is voor een Labradoodle hangt van een paar factoren af.

Zo is bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid, blaaskracht en kwaliteit van de waterblazer erg belangrijk, maar om de vraag direct te beantwoorden:

  • Voor een Labradoodle is eigenlijk elke waterblazer wel geschikt.

Er zijn bepaalde waterblazers op de markt die Doodleboosters worden genoemd en dit zijn waterblazers die speciaal voor Labradoodles zouden zijn, maar mijn eigen ervaring is dat elke goede waterblazer wel voldoet.

In dit artikel vind je naar mijn mening de beste waterblazer voor een Labradoodle terug.

Waar dit aritkel over gaat

Wat is een waterblazer?

Een waterblazer is eigenlijk een hele grote föhn die zijn oorsprong terugvindt in de bladblazer.

Met een waterblazer krijg je niet alleen eenvoudig jouw Labradoodle droog, maar blaas je ook alle viezigheid, zand, modder en dingen als pollen eenvoudig uit de vacht van jouw Labradoodle.

Waarom een waterblazer voor jouw Labradoodle gebruiken?

Natuurlijk is een waterblazer voor elke hond geschikt, maar we weten allemaal dat Labradoodles ongelofelijke waterliefhebbers zijn en ongeloffelijk kunnen ravotten.

Het gebeurt dan ook meer dan eens dat een Labradoodle na het uitlaten helemaal onder de modder en viezigheid thuiskomt na een lekkere boswandeling.

In deze situatie is een waterblazer echt perfect.

Binnen de kortste keren zal jouw Labradoodle weer schoon en droog zijn.

Daarnaast verminderd het klitten waardoor je ook wat minder hoeft te borstelen.

De beste waterblazer voor een Labradoodle

Voor een Labradoodle voldoet eigenlijk elke redelijke waterblazer.

Waterblazers zijn er in alle formaten en maten en kunnen nogal per prijs verschillen, maar het is echt niet altijd zo dat een duurdere waterblazers beter is.

Zo heeft de waterblazer van het merk IMPAQT een goede prijs/kwaliteit verhouding en voldoet eigenlijk aan alle eisen om ervoor te zorgen dat jouw Labradoodle snel droog en vuilvrij is.

Afbeelding van een waterblazer voor honden van het merk Impaqt.

 

>Koop bij Bol.com

Conclusie waterblazer Labradoodle

Een waterblazer is een prachtige uitvinding en maakt het leven voor jou als Labradoodle baasje een stuk eenvoudiger. Met een waterblazer is jouw doodle snel droog en vuilvrij.

Waterblazers zijn er in verschillende prijsklassen, maar in de meeste gevallen voldoet een waterblazer met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Let wel op dat je het schoonblazen van jouw Labradoodle in bijvoorbeeld de tuin doet. Het zand en de modder zullen namelijk alle kanten opvliegen.


Labrador geheimen onthuld

Plaats een reactie